Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ένα μήλο την ημέρα:Το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!»

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου φέτος ολοκληρώνει τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας αφού έγινε γνωστός πανελληνίως από τη διακριτό εμπορικό σήμα «Zagorin». Το Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης για να τιμήσει τα 100 χρόνια συνεταιριστικής παράδοσης και αγώνα προγραμματίζει, ένα ετήσιο κύκλο δράσεων και εκδηλώσεων με πολιτιστικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Κατά την σχολική χρονιά 2016-17 διοργανώνει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Φ14/1517/131501/Δ1 9.8.2016) και τη στήριξη και αρωγή του Υπουργείου Υγείας (Γ3δ/ΦΑΥ2Δ/ΓΠ 1.07.2016), για την υγιεινή διατροφή με τίτλο: «Ένα μήλο την ημέρα…:Το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!» με καλλιτεχνικό υπεύθυνο τον ζωγράφο και εικαστικό κ. Κώστα Κομνηνό
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ2 τάξης έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό με ατομικά έργα, που προέβαλαν ένα μήνυμα για τη διατροφή με το μήλο και προσπάθησαν να προάγουν με τις αφίσες τους την υγιεινή διατροφή. Είμαι πολύ περήφανη για το ταλέντο και για τη φαντασία των μαθητών μου!
Μπορείτε να δείτε παρακάτω την 'Εκθεση των ατομικών έργων των μαθητών στη σχολική κοινότητα.









Καλή επιτυχία στα παιδιά & 
πολλά μπράβο για τη συμμετοχή τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου