Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Διασκεδαστικά επιτραπέζια παιχνίδια για το καλοκαίρι!

Τα σχολεία έκλεισαν! 
Οι διακοπές είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας, μακριά από το άγχος των σχολικών υποχρεώσεων. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το πετύχετε από τα επιτραπέζια παιχνίδια, που φέρνουν κοντά τα μέλη της οικογένειας ανά τον κόσμο, χαρίζοντας άφθονες στιγμές γέλιου και ευχαρίστησης!
Εκτός των άλλων, τα επιτραπέζια παιχνίδια συμβάλλουν στην ανάπτυξη των πνευματικών και κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού. Ένα από τα βασικά που χρειάζεται για να ενισχύσετε τον εγκέφαλό του, είναι να το βοηθήσετε να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον και τον εαυτό του μέσα σε αυτό. Τα επιτραπέζια παιχνίδια λοιπόν, καλούνται να φέρουν εις πέρας αυτή την αποστολή.Επιπλέον, ο σωστός τρόπος συναγωνισμού όταν παίζετε επιτραπέζια παιχνίδια με τα παιδιά, τα βοηθά να διαμορφώσουν χαρακτήρα και προσωπικότητα και να δημιουργήσουν καλή αίσθηση της ευγενούς άμιλλας και της δικαιοσύνης.

Ο Τροχός των Λέξεων
1. Εάν σας αρέσουν τα παιχνίδια λέξεων, ο Τροχός των Λέξεων είναι το πιο γρήγορο και συναρπαστικό επιτραπέζιο για εσάς! Διάλεξε ένα θέμα, πάτησε το χρονόμετρο και ο χρόνος ξεκινά! Έχεις μόνο 10 δευτερόλεπτα για να πεις μια λέξη, να πατήσεις το αντίστοιχο γράμμα, να ξαναπατήσεις το χρονόμετρο και να δώσεις πάσα στον επόμενο. Το παιχνίδι δυσκολεύει όσο λιγοστεύουν τα γράμματα. Εάν δεν απαντήσεις εγκαίρως βγαίνεις από το παιχνίδι, ενώ ο τελευταίος που θα μείνει κερδίζει τον γύρο!

Σκιτσομπερδέματα

2. Εάν έχεις ταλέντο στη ζωγραφική, πάρε το μπλοκάκι στα χέρια σου, σχεδίασε ό,τι βλέπεις και μάντεψε αυτό που έχει σχεδιάσει ο διπλανός σου! Τα Σκιτσομπερδέματα είναι το απόλυτο παιχνίδι διασκέδασης για όλη την παρέα, που αναβιώνει με μοναδικό τρόπο το χαλασμένο τηλέφωνο!

Τρελομηχανή
3. Προσοχή, η παιχνιδομηχανή τρελάθηκε! Μπορείς να βάλεις σε τάξη το χάος που προκάλεσε; Αυτό που καλείσαι να κάνεις στο επιτραπέζιο Τρελομηχανή είναι να συνεργαστείς με τους συμπαίκτες σου για την επίλυση του παζλ, να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να κερδίσεις τους περισσότερους πόντους με μπλόφα και στρατηγική!

Jenga Frozen
4. Το αγαπημένο Jenga... αλλιώς! Στην εκδοχή Jenga Disney Frozen, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να χτίσετε το παλάτι της Elsa! Θα πρέπει να αφαιρέσετε τα τουβλάκια προσεκτικά με το ραβδί και μόλις το κάνετε να τα τοποθετήσετε στην κορυφή. Αν ρίξετε το παλάτι θα χάσετε! Ο πρώτος παίκτης που θα χτίσει το παλάτι και τοποθετήσει την Elsa στην κορυφή είναι εκείνος που κερδίζει!

Dixit
5. Το Dιxit είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι ιστοριών, με κάρτες, γεμάτο εκπλήξεις για την οικογένεια και την παρέα. Σε κάθε γύρο ένας παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του αφηγητή και ανοίγει πέντε εικόνες μια από τις οποίες επιλέγει να κρατήσει ο ίδιος. Εμπνευσμένος από την επιλογή του σχηματίζει μια αινιγματική πρόταση που μοιράζεται με τους υπόλοιπους. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους. Το παιχνίδι τελειώνει όταν η τράπουλα εξαντληθεί ή κάποιος φτάσει στους 30 πόντους.

Twister
6. Το παιχνίδι Twister μετράει πάνω από 40 χρόνια ζωής και συνεχίζει ακάθεκτο! Τεντώσου, ισορρόπησε και κρατήσου εκεί. Πρόσεξε όμως, αν πέσεις βγαίνεις έξω! Το γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι που σε δένει κόμπο, είναι έτοιμο να προσφέρει αμέτρητες στιγμές γέλιου και διασκέδασης σε εσένα και την παρέα σου!

Στο κεφάλι το 'χω
7. Το πιο αστείο και γρήγορο παιχνίδι ερωτήσεων λέγεται Στο Κεφάλι το 'Χω! Όλοι γνωρίζουν τι είσαι εκτός από εσένα! Ξεκίνα τις ερωτήσεις για να βρεις εάν το σκίτσο στο κεφάλι σου είναι ζώο, φαγητό ή αντικείμενο. Σκέψου έξυπνες ερωτήσεις γιατί τα πάντα μπορεί να είσαι σε αυτό το παιχνίδι!

Τικ Τακ Μπουμ
8. Ένα εκρηκτικό επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων που θα σου ανατινάξει το μυαλό! Πες μία λέξη που να περιέχει τα γράμματα της κάρτας και ξεφορτώσου τη βόμβα στον επόμενο, πριν ανατιναχτεί στα χεριά σου! Το επιτραπέζιο Τικ Τακ Μπουμ είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τα παιχνίδια λέξεων και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα εκτοξεύσει την αγωνία των παικτών στα ύψη!

Time's up Family
9. Το Time’s Up! είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια! Μέσα σε 3 γύρους πρέπει να βοηθήσετε τον συνεργάτη σας να μαντέψει τα περισσότερα ζώα, αντικείμενα, επαγγέλματα κλπ. Πώς; Στον 1ο γύρο περιγράφοντας αναλυτικά τη λέξη που βλέπετε στην κάθε κάρτα, στο 2ο γύρο περιγράφοντάς την με μια μόνο λέξη, και στον 3ο δείχνοντάς την με παντομίμα!
10. Ωραία παρέα!
Όμορφη διάθεση!
&
Καλή σας διασκέδαση!!!
Γονείς, παιδιά, φίλοι και συγγενείς αδράξτε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές  συντροφιά με αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια! 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι 
να ξεκινήσετε από τώρα το παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου