Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Greece, a 365-Day Destination:Το καλύτερο video στην Ευρώπη

Το «Greece, a 365-Day Destination», η πολυβραβευμένη ταινία του ΕΟΤ για την προώθηση της χώρας διεκδικεί το βραβείο «People’s Choice» 2018 της  CIFFT  (International Committee of Tourism Film Festivals) για την καλύτερη ταινία προβολής χώρας στον κόσμο 2018.

H ταινία του ΕΟΤ, σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, έχει ήδη λάβει σημαντικές διακρίσεις, η τελευταία εκ των οποίων ήταν η ανάδειξή της ως «το καλύτερο video στην Ευρώπη».
Ο νέος διαγωνισμός, που θεωρείται το «Oscar» των ταινιών προβολής χωρών, δίνει την ευκαιρία σε πολίτες απ΄όλον τον κόσμο να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ταινία.

Οι υποψήφιες ταινίες είναι συνολικά 29. Να σημειωθεί πως τον τελευταίο χρόνο το «Greece, a 365-Day Destination» έχει λάβει 7 διεθνή βραβεία.

Τελικά η Ελλάδα τα κατάφερε!'Εχει το καλύτερο διαφημιστικό spot του...πλανήτη! Αναδείχθηκε η καλύτερη τουριστική ταινία του κόσμου για το 2018 και κατέλαβε την 1η θέση στις προτιμήσεις του κοινού σε 136 χώρες, με σχεδόν διπλάσιες ψήφους από την αμέσως επόμενη υποψηφιότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου