Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Λάβετε μέρος στο εκπαιδευτικό project «Μικροί συγγραφείς»

Αγαπημένοι μου μαθητές,
σας ενημερώνω ότι πραγματοποιείται από την ΕΡΤ εκπαιδευτικό project, με τίτλο «Μικροί Συγγραφείς» και αν θέλετε μπορείτε να συμμετάσχετε καθώς αγαπάτε τα παραμύθια και τις ιστορίες!!!

Τέσσερις συγγραφείς, οι Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή, Βαγγέλης Ηλιόπουλος και Κώστας Στοφόρος, γράφουν αποκλειστικά για το ert.gr την ημιτελή πασχαλινή ιστορία τους και προσκαλούν τα παιδιά, ηλικίας από έξι (6) έως δεκαεπτά (17) ετών, να γίνουν «Μικροί συγγραφείς» και να δώσουν το δικό τους τέλος…
Τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, ώρα 14:00, η Γενική Διεύθυνση Νέων Μέσων της ΕΡΤ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει ηλεκτρονική κλήρωση και θα προσφέρει 20 παιδικά βιβλία γνωστών εκδοτικών οίκων σε 20 παιδιά που θα έχουν λάβει μέρος στη δράση «Μικροί Συγγραφείς» το Πάσχα.

Πατήστε στις εικόνες για να μεταβείτε στις ιστορίες:

1η. Το πρώτο Πάσχα της ζωής μου
Των Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνας Κουλουμπή

2η. Το μυστήριο του πασχαλινού λαγού
Του Κώστα Στοφόρου

3η. Γίνεται Πάσχα χωρίς κόκκινα αυγά;
Του Βαγγέλη Ηλιόπουλου
Έχετε λίγο καιρό ακόμη για να συνεχίσετε 
την πασχαλινή ιστορία!!
Είμαι σίγουρη ότι θα τα πάτε περίφημα 
κι αυτή τη φορά!!

Όλες οι ιστορίες θα αναρτώνται στο site mikroisyggrafeis.ert.gr και το κάθε παιδί μπορεί να εκτυπώνει τη δική του ιστορία-παραμύθι. Για τη συμμετοχή των παιδιών είναι απαραίτητη η συγκατάθεση γονέων και κηδεμόνων. 
Τη διαδικασία συγγραφής και αποστολής της ιστορίας την υλοποιείτε από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που έχετε στο σπίτι σας!

Θα πραγματοποιηθεί και στην τάξη μας 
κλήρωση με δώρα για όσα παιδιά συμμετάσχουν!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου